woensdag 16 februari 2005

Den Trol

Gisterenavond hadden we onze allereerste clubvergadering in Den Trol. We waren met 17 mensen in totaal en konden nog allemaal comfortabel rond de tafel zitten. Twee "nieuwe" mensen kwamen een vergadering mee volgen: Herman en Paul. Dre gaf een kasverslag van het afgelopen jaar, en ook hoe onze laatste tentoonstelling financieel verlopen is (met een vergelijking naar de jaren 2003 en 2004).
Jeanine had pralines meegebracht om de leden te bedanken voor hun inzet tijdens de tentoonstelling, en na een dikke boterham, die ik gemakkelijkheidshalve als "administratie" bestempel, konden we om half tien beginnen met foto's beoordelen. Daarna was het de beurt aan Pierre om "A Touch of Frost" op ons los te laten (weliswaar zonder muziek...) en daarna werden nog dia's geschenen (en veelvuldig omgedraaid in alle mogelijke richtingen) van Dre en Jonny.
Om kwart voor elf was het dan tijd om de kelen te smeren. In Den Trol zakken de clubleden niet af, maar komt de drank naar boven... (mits enige helpende handen, het bier kan nog niet vliegen...). Paul en Herman hebben ondertussen besloten om ook lid te worden, welkom aan deze nieuwe leden!

Het was een geslaagde avond, de faciliteiten van Den Trol voldoen aan onze eisen voor een degelijk (en goedkoop) clublokaal (misschien in de zomer wel verduistering voor de ramen vragen of voorzien...), het enige nadeel is: parkeermogelijkheid. Je moet een beetje zoeken in de buurt om je auto kwijt te raken. Mijn "cabrio" stond toch makkelijk op het voetpad voor de deur geparkeerd... (en 't is nog goed voor de conditie!)

Tot over veertien dagen in Den Trol!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten